Is het mogelijk om altijd perfect gevormde wenkbrauwen te hebben zonder make-up? Dankzij de Nanobrow Lamination Kit is het zeker mogelijk! Vandaag presenteren we een complete set voor een semi-permanente wenkbrauwlift en lamination waarmee je acht weken lang kunt genieten van vlekkeloze wenkbrauwen. Je kunt tonnen cosmetica en tijdrovende make-up vergeten! Probeer de lamination set van NANOBROW!

Wat is een Nanobrow Lamination Kit?

Het is een volledige wenkbrauwlift- en lamination kit die alles bevat wat nodig is voor een snelle, gemakkelijke en veilige wenkbrauw lamination thuis en in de salon. Het bevat:

Wenkbrauw lijm (7ml / 0.24 fl oz), Stap 1 Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), Stap 2 Fixer (5ml / 0.17 fl oz) en accessoires die essentieel zijn voor het uitvoeren van de behandeling. Met deze oplossingen kun je snel en gemakkelijk je wenkbrauwen in vorm brengen en je droomwenkbrauwen vormgeven die acht weken lang prachtig blijven! Professionalisme en eenvoudige toepassing plus een duidelijke stap-voor-stap instructie zijn de grootste troeven van deze set.

Nanobrow Lamination Kit
– Lift en lamineerset wenkbrauwen

Nanobrow Lamination Kit: 7 redenen waarom het de moeite waard is om te gebruiken

#1 COMPLETE SET VOOR WENKBRAUWLIFT EN LAMINATION THUIS

Nanobrow Lamination Kit heeft alles wat essentieel is voor het vormen en temmen van je wenkbrauwen: flesjes met oplossingen voor het liften en setten, de lijm en applicators waarmee je de behandeling snel kunt uitvoeren – alles zit in de set!

#2 NANOBROW LAMINATION SET IS GEWELDIG VOOR ALLE WENKBRAUWEN

Dun en weinig of dik en uit de hand gelopen? Nanobrow Lamination Kit laat elke wenkbrauw er op zijn best uitzien!

#3 WOW RESULTATEN

Na de behandeling zijn je wenkbrauwen nauwkeurig gevormd, dikker en gedefinieerd. Dankzij de Nanobrow Lamination Kit hoef je geen wenkbrauwmake-up aan te brengen, tenzij je dat wilt! Je zult vele weken genieten van wenkbrauwen die er mooi uitzien en de perfecte vorm hebben!

Welke Eyebrow Lamination Kit Je Moet Kiezen

#4 EENVOUDIGE INSTRUCTIES EN GEMAKKELIJK GEBRUIK

Deze fantastische wenkbrauwkit is gemaakt met aandacht voor detail: hij wordt geleverd met een duidelijke handleiding en genummerde flesjes, zodat je thuis je wenkbrauwen kunt lamineren en de verbazingwekkende effecten kunt bereiken.

#5 VLEKKELOZE WENKBRAUWEN VOOR VELE WEKEN ZONDER TOUCH-UPS!

Dit is zeker wat ons een comfortabel en zelfverzekerd gevoel geeft: je hoeft niet te controleren of wenkbrauwmake-up afbladdert of vlekt en of de wenkbrauwen er goed uitzien, want Nanobrow Lamination Kit zorgt daarvoor! De behandeling houdt de haartjes vele weken in perfecte vorm, zodat je het kunt vergeten om elke minuut in de spiegel te kijken.

#6 LAMINATION KIT VOOR BROW PROFESSIONALS EN THUISGEBRUIK

Eenvoudige toepassing, eenvoudige aanwijzingen en genummerde flesjes zijn niet exclusief voor thuisbehandelingen. Omdat deze wenkbrauwkit hoogwaardig, nauwkeurig en super effectief is, is het een uitstekende keuze voor wenkbrauwprofessionals.

#7 NANOBROW LAMINATION KIT IS KOSTENEFFECTIEF!

De formule is ontworpen voor het produceren van langdurige effecten tot acht weken, terwijl de behandeling zelf een paar keer kan worden gebruikt! U zult maandenlang genieten van onberispelijke wenkbrauwen!