Sommigen noemen het een reactieve huid, andere zeggen couperose. De naam maakt niet uit, het grootste probleem zijn de spataderen die vanuit het niks verschijnen en niet weggaan. Het goede nieuws is dat je geen klinische behandelingen meer hoeft te ondergaan om met alle vervelende problemen van een reactieve huid af te rekenen. Je moet op zoek naar de juiste huidverzorgingsproducten, zoals bijvoorbeeld een gezichtsserum. Maar welk serum is bestemd voor gebroken haarvaten? Zonder twijfel het Nanoil Anti-Redness Serum.

Beste serum om gebroken haarvaten te behandelen

Een gezichtsserum is het beste wat je jouw huid kunt geven. Alleen dit product penetreert diep de huid in en werkt van binnenuit. Dit betekent dat het gezichtsserum de voedingsstoffen en andere stoffen de huid in transporteert. Deze stoffen zijn verantwoordelijk voor het versterken van de wanden van bloedvaten. Dit is de reden dat het een geweldig idee is om een gezichtsserum toe te voegen aan jouw beauty arsenaal.

Hoe weet je dat het serum dat je in handen hebt goed is voor de couperose huid? Als eerste moet zo’n soort product een kalmerend effect hebben. Ten tweede moet het ingrediënten bevatten die gebroken haarvaten behandelen. Ten derde moet het serum bescherming bieden tegen externe agressoren, maar het product moet voornamelijk zacht voor de huid zijn. Er mogen geen potentieel irriterende ingrediënten of allergenen in zitten. Voordat je een gezichtsserum koopt, kijk of het:

 • Geen uitdrogende alcoholen bevat.
 • Een lichtgewicht formule heeft die de poriën niet verstopt.
 • Gemaakt is van plantaardige extracten die goed werken voor de reactieve huid.
 • Geen etherische oliën bevat.
 • Op waterbasis is en snel absorbeert.

Verlichting voor reactieve huid? Nanoil Anti-Redness Face Serum

Als je op zoek bent naar een kalmerend serum die spataderen verwijdert, dan ga je het Nanoil Anti-Redness Face Serum direct leuk vinden. Waarom? Omdat het een mengsel van de fijnste plantenextracten bevat die deze twee taken tegelijk uitvoert. Het behandelt alle typische problemen van een reactieve huid (zoals roodheid, stekend gevoel, gebroken haarvaten), hydrateert en verbetert de weerstand van de huid tegen externe factoren die dit soort negatieve reacties vaak triggeren.

De fijnste plantenextracten tegen gebroken haarvaten

Eén van de grootste voordelen van het Nanoil serum is de samenstelling, een mengsel van plantaardige ingrediënten die de wanden van haarvaten versterken. Het behandelt ook de reacties veroorzaakt door oxidatieve stress. Bovendien werkt het Nanoil Anti-Redness Face Serum als moisturizer en tegen veroudering terwijl het tegelijkertijd zacht is voor de reactieve huid. In de donkere fles vind je:

 • Lindenboomextract: verlicht irritaties, versterkt de wanden van bloedvaten, voorkomt ontstekingen.
 • Cypreskegelextract: voedt, hydrateert, voorkomt irritatie, heelt fragiele haarvaten.
 • Kastanjeschorsextract: versterkt wanden van bloedvaten, voorkomt spataderen.
 • Boerhavia Diffusa wortelextract (ook bekend als Punarnava): verjongt, kalmeert huid, verlicht verkleuringen, verlicht irritatie.
 • Propanediol: slaat water op in de huid voor langdurige hydratatie.
 • Lecithine: voedt, maakt de huid zacht en beschermt tegen transepidermaal vochtverlies.

Voor wie is het Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Het Nanoil serum wordt aangeraden voor de rode huid op alle leeftijden. Dit betekent niet dat het ook positieve effecten kan hebben op andere huidtypen. Het Nanoil Anti-Redness Face Serum is ook goed tegen acné en voor een reactieve, gevoelige, doffe en vermoeide huid. Dankzij de verjongende eigenschappen werkt dit serum ook tegen veroudering.

beste gezichtsserum voor gevoelige huid Nanoil

Voordelen van het Nanoil Anti-Redness Face Serum

Als je op zoek bent naar snelle effecten, zoals een kalme huid, minder roodheid en geen spataderen meer, dan is het Nanoil Anti-Redness Face Serum perfect. Dit serum is verrijkt met ingrediënten die zwakke haarvaten versterken en daardoor spataderen voorkomen. Bovendien maakt het serum de huid beter bestand tegen schadelijke externe factoren om roodheid te voorkomen en een natuurlijke huidskleur zichtbaar te maken. Bovendien vertraagt het serum veroudering waardoor de huid langer jong blijft. Simpel gezegd: het Nanoil Anti-Redness Face Serum maakt alle huidtypen kalm en beter uitziend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *