Mooie en vrouwelijke wimpers zijn essentieel voor het mooi definiëren van de ogen. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van de perfecte methode, waarmee ze hun doelen bereiken en een prachtige waaier met wimpers hebben. Helaas heeft moeder Natuur ons niet allemaal prachtige wimpers gegeven. Maar, we hebben goed nieuws. De Nanolash DIY Lash Extensions zijn bewezen baanbrekende clusterwimpers te zijn!

DIY Wimperextensions Voor zelf aanbrengen - Starterset

Zijn clusterwimpers de moeite waard?

Elke vrouw droomt van gezonde, lange, volumineuze wimpers. Hierdoor zien de ogen er verleidelijk en mysterieus uit. Wimperhaartjes zijn echter van nature dun, de groeifase en levensduur zijn vrij kort.

Wimperextensions helpen vrouwen de gewenste look te krijgen en van vrij langhoudende resultaten te genieten. Is deze methode de moeite waard? Na het dragen van wimperextensions kunnen wimpers:

  • Extreem zwak worden
  • Gaten en kale plekken hebben
  • Hun natuurlijke kleur verliezen

Je moet wat over hebben voor schoonheid, toch? Vrouwen van over de hele wereld laten hun wimperextensions bij professionals doen en hebben meer zelfvertrouwen. Er is echter een baanbrekend product op de markt gebracht dat je misschien wel wil testen: de Nanolash DIY Eyelash Extensions veranderen je visie op wimperextensions voorgoed.

Wat zijn de DIY Lash Extensions van Nanolash?

Het nieuwe product van Nanolash is clusterwimpers voor DIY wimperextensions. Een briljant alternatief voor permanente wimperextensions van een schoonheidssalon, waarmee we veel tijd besparen.

De DIY wimperextensions zitten in een doos met 36 clusters in 3 maten: 10, 12 en 14 mm. Je kunt tussen 8 stylen kiezen en ze vormen zich eenvoudig naar jouw oog.

DIY Wimperextensions Voor zelf aanbrengen

Nanolash heeft ook een wimperextensions kit in het assortiment. Naast de clusterwimpers bevat de kit:

  • Bonder: een speciale lijm die na 30-60 seconden plakkerig wordt.
  • Sealer: een product om de plakkerigheid achteraf mee te verwijderen.
  • Remover: ontwikkeld om snel de clusterwimpers te verwijderen zonder de natuurlijke haren te beschadigen.
  • Pincet voor het aanbrengen van de wimpers: gemaakt van RVS.

De fabrikant belooft dat je thuis binnen 10 minuten wimperextensions kunt aanbrengen, en dat deze tot 5 dagen blijven zitten.

 DIY Wimperextensions voor thuisgebruik - Starterset

Hoe breng je thuis wimperextensions aan?

De DIY Lash Extensions zijn gemaakt voor zowel professionals als mensen thuis. Je hoeft geen ervaring te hebben, toewijding en geduld is genoeg.

Je brengt ze snel en eenvoudig aan: verwijder je oogmake-up en breng een dunne laag bonder aan. Wacht een paar seconden tot het product gaat plakken. Daarna breng je de clusterwimpers aan, plaats ze ongeveer één mm van de wimperlijn vandaan. Als finishing touch gebruik je de sealer.

Dankzij de clusterwimpers van Nanolash is het mogelijk om thuis eenvoudig wimperextensions aan te brengen. Verleid na slechts 10 minuten met jouw nieuwe wimpers!

DIY Eyelash Extensions: samenvatting

De lichtgewicht wimperextensions van Nanolash zijn baanbrekend op het gebied van wimperextensions thuis aanbrengen. De fabrikant belooft clusters van goede kwaliteit en wij bestempelen ze als luxe wimpers.

Het aanbrengen van de DIY clusterwimpers duurt slechts 10 minuten en ze blijven tot 5 dagen zitten. Je hoeft ze er ’s avonds niet af te halen. Zorg er wel voor dat je ze goed verzorgt. 

Dit zijn de perfecte wimperextensions voor een bruiloft, fotoshoot of gewoon het dagelijkse gebruik. Het zijn realistische wimpers en ze helpen je de gewenste look te creëren!