Elke vrouw wil graag lange en dikke wimpers hebben. Jammer genoeg zijn de wimpers vaak dun met weinig volume, bovendien vallen ze ook regelmatig uit. Valse plakwimpers of veel mascara aanbrengen, zijn niet langer voldoende. Het is dus de moeite waard om je open te stellen voor innovatieve oplossingen zoals wimpers liften en lamineren met de Nanolash Lift Kit.

Wat zijn de effecten van wimpers liften en lamineren?

Het liften en lamineren van wimpers wordt voornamelijk geassocieerd met cosmetische ingrepen. Een face- en bodylift wordt voornamelijk gebruikt om veroudering tegen te gaan. Het liften en lamineren kan echter ook op de wimpers worden uitgevoerd. Deze behandeling wordt nu door veel schoonheidssalons aangeboden.

Het liften van de wimpers richt zich voornamelijk op het gebruik van speciale producten die het mogelijk maken om de wimpers een bepaalde vorm te geven. De belangrijkste effecten van deze behandeling zijn:

 • wimpers liften vanaf de wortels;
 • langer uitziende wimpers;
 • het volume van de wimpers boosten;
 • waardoor de wimpers een specifieke krul krijgen.

Tegenwoordig kan een lash lift echter ook thuis worden uitgevoerd. Je hoeft alleen maar de Nanolash Lift Kit te proberen om je wimpers thuis te liften en te lamineren.

Nanolash Lift Kit - een revolutie in het stylen van wimpers

Nanolash Lift Kit – wat is het product?

Nanolash Lift Kit – een revolutie in het stylen van wimpers. Het is een set die ontworpen is voor professionele wimperstylistes en voor elke vrouw die ervan droomt om het uiterlijk van de oogcontouren te verbeteren. De kit bevat drie producten – het is de bedoeling dat ze in de aangegeven volgorde worden gebruikt, evenals de Lash Lift lijm, siliconen staafjes en andere noodzakelijke accessoires. Alle producten zijn zeer doeltreffend, dat kunnen we alvast meegeven. Ze zitten in 0,5 milliliter zakjes en je krijgt er 10. De lijm daarentegen zit in een tube van 5 milliliter en gaat lang mee.

Het pakket wordt ook geleverd met instructies. Door de handleiding te volgen, kan elke vrouw zelf tot 8 weken lang het uiterlijk van haar wimpers verbeteren. Voor het aanbrengen moeten de wimpers grondig gereinigd worden. Daarna doe je het volgende:

 • scheid de onderste wimpers van de bovenste en bevestig met lijm de staafjes in de juiste maat op het ooglid;
 • breng Lift – stap 1 aan op ongeveer 1 millimeter van de wimperrand en laat het ongeveer 7-10 minuten zitten, verwijder het dan;
 • breng Fixeer – stap 2 op precies dezelfde manier aan, laat het ongeveer 7-10 minuten zitten en verwijder het dan;
 • breng de Keratine booster – stap 3 aan en ga op dezelfde manier te werk.

Verwijder daarna gewoon de staafjes en geniet van je langere, dikkere en gekrulde wimpers.

Is de Nanolash Lift Kit veilig?

Misschien heb je nog wel enkele vragen over een lash lift thuis. Meestal wordt aanbevolen om dit door een professional te laten doen. Maar vergeet niet dat de lamineer kit van Nanolash veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Het voordeel is dat de producten gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Ze omvatten bijvoorbeeld:

 • kokosolie;
 • Abessijnse olie;
 • panthenol;
 • avocado-olie.

Daarnaast is de formule verrijkt met vitamines die de wimpers diep voeden en toekomstige beschadiging voorkomen. Je zult direct na het eerste gebruik een merkbare verandering zien in de staat en conditie van je wimpers. Ze zullen er niet alleen langer en dikker uitzien, maar ook sterker en glanzend.

Thuis wimpers liften en lamineren – samenvatting

Een lash lift uitvoeren met de kit van Nanolash is een fluitje van een cent. Elke vrouw kan deze behandeling thuis uitvoeren. Als je last hebt van dunne wimpers die er dof uitzien en niet gestyled kunnen worden, dan is de Nanolash Lift Kit speciaal voor jou gemaakt.

In enkele minuten en met een beetje inzet kun je je wimpers er 8 weken lang fenomenaal uit laten zien. Nanolash Lift Kit is een zeer doeltreffend product. Hiermee kun je 10 behandelingen in het lamineren uitvoeren. Eenvoudig, snel en leuk – wimpers liften en lamineren met dit product geeft je spectaculaire resultaten, plus het voedt de wimpers aanzienlijk.