Hoor jij ook steeds meer over de magische kracht van essentiële oliën? Dan is L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream misschien wel precies waar jij naar op zoek bent. Deze nieuwe hair cream van L’Oreal bevat actieve ingrediënten die je haar voeden en het hydratatieniveau aanzienlijk verhogen, terwijl het je haar ook een volle, glanzende look geeft. Hier is een beoordeling van deze revolutionaire productlijn.

Productoverzicht

L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream bevat een combinatie van drie essentiële oliën: Argan-, olijf- en jojobaolie. Deze ingrediënten worden gezien als een wondermiddel voor je haar, en zorgen ervoor dat je haar vochtig, geïnfecteerde klippen krijgt. Het hydrolychroom complex dat deel uitmaakt van de formule verzacht en herstelt de voorkant en vooral de achterzijde van je haar, waardoor het er makkelijker doorheen kan glijden. De crème is geschikt voor alle haartypes, en is zeer geschikt voor personen met droog en beschadigd haar.

Het product is verkrijgbaar in een handige spuitfles met een inhoud van 200ml. De fles heeft een drukknop om de crème uit te spuiten, waardoor je de juiste hoeveelheid elke keer kunt gebruiken. De crème heeft een frisse, niet-heerlijke geur, die echter niet te overheersend is. De crème is wit van kleur en heeft een dikke, smeerachtige consistentie. Het is gemakkelijk te verdelen door je haar, zonder dat je in de knoop raakt.

Gebruiksaanwijzingen

L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream is eenvoudig te gebruiken. Je kunt het elke dag aanbrengen op je vochtige of droge haren. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op je handen en wrijf ze in totdat ze goed vermengd zijn. Vervolgens kunt u de crème uitgebreid door uw haar verdelen. Massage de crème vanaf de aanzet van uw haar tot in de punten, zodat deze gelijkmatig verdeeld is. U kunt de crème ook gebruiken als een leave-in conditioner na het wassen van uw haar.

Prestaties

De L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream heeft een aantal solide prestaties. Na het gebruik van dit product zullen mensen met droog en beschadigd haar zeker een verschil opmerken. Bij het aanbrengen van de crème voelt het direct zijdezacht aan. Het zorgt voor een diepe hydratatie die het haar makkelijker doorheen glijdt. Het haar is minder kroezig en voelt zacht aan. Het haar zelf ziet er gezond en glanzend uit. Na een paar weken gebruik zal het haar er sterk, gezond en glanzend uitzien.

Voordelen

  • Verzacht en herstelt het haar.
  • Verhoogt de hydratatie.
  • Geef het haar een glanzend uiterlijk.
  • Geschikt voor alle haartypes.
  • Geen agressieve geur.
  • Gemakkelijk te verdelen.

Nadelen

L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream heeft enkele nadelen, waaronder:

  • De prijs is vrij hoog.
  • Verpakking kan beter.

Conclusie

Al met al is L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream een zeer effectieve hair cream die je haar voedt en hydratatie verhoogt. Het haar zal er gezond en glanzend uitzien. Het is geschikt voor alle haartypes en heeft een heerlijke, maar niet overheersende geur. Als je echter op zoek bent naar een duurzaam product met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan is deze beoordeling de moeite waard om over te lezen en te bekijken of deze geschikt is voor jouw haar. Al met al, L’Oreal Paris Elseve EOS Hair Cream is zeker de moeite waard om uit te proberen!