Mascara’s behoren tot de populairste make-up producten. In elke drogisterij is er een enorme variëteit te vinden. Bovendien heeft bijna elk beautymerk zijn versie van de “perfecte” mascara al uitgebracht. Het blijkt dat onze grote test slechts 4 producten heeft geïdentificeerd die te doen wat ze beloven. Het is de moeite waard om ze te ontdekken!

beste wimpermascara

Welke mascara’s deden mee aan de test?

Bij de grote test van populaire mascara’s waren de meeste merken en populaire keuzes betrokken. Om de top vier te bepalen, hebben we bovendien de volgende factoren in overweging genomen:

  • de duurzaamheid van de mascara wat betreft schilferen, afbrokkelen en uitlopen,
  • het borsteltje dat bij het product zat – vooral wat betreft de vorm,
  • de productformule en of het ingrediënten bevat die de wimpers op natuurlijke wijze voeden.

Natuurlijk was de keuze niet eenvoudig. Veel cosmetica is geschikt voor vrouwen. De winnaars van de volgende ranglijst verdienen echter een groot applaus!

De BESTE 4 mascara’s die voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende vrouwen!

Vrouwen hebben hoge verwachtingen als het gaat om mascara. Het is echter niet verrassend. Deze producten worden zeer gewaardeerd, dus vrouwen hebben het recht om in dit geval zeer veeleisend te zijn.

Laten we dus eens kennismaken met de BESTE 4 mascara’s die aan deze moderne eisen voldoen!

1. Nanolash mascara

beste wimpermascara

De eervolle eerste plaats gaat naar de Nanolash mascara. Dit is een product van topkwaliteit dat theoretisch onverslaanbaar is – althans volgens de online reviews van gebruikers. Om te beginnen willen we opmerken dat de positieve reviews betrekking hebben op beide versies van het product:

De Nanolash mascara is een langhoudend product. De gebruikers hebben geen last van productresten of mascara die van de wimpers schilfert. Het is ook vermeldenswaard dat de Nanolash mascara niet vervaagt bij contact met vocht.

Het unieke borsteltje is een extra voordeel van dit product. Het is ontworpen om zelfs de kortste wimpers in de hoek gemakkelijk te bereiken. De perfecte vorm gaat hand in hand met de hoogwaardige siliconen waarvan het gemaakt is. Zo kun je de wimpers gelijkmatig met het product bedekken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wimpers samenklonteren.

2. Lashcode Mascara

De verlengende en verdikkende mascara van Lashcode Mascara bleek ook een van de beste producten in de ranglijst te zijn. Dit is een product dat sinds de lancering veel erkenning heeft gekregen wereldwijd.

Als we deze mascara in de eenvoudigste termen zouden willen beschrijven, kunnen we zeggen dat deze opvalt door zijn:

  • duurzaamheid – Lashcode Mascara schilfert of brokkelt niet af tijdens het dragen, het product maakt ook geen vlekken door contact met water, hoewel het niet volledig waterproof is;
  • een perfect gevormd borsteltje van siliconen dat de wimpers nauwkeurig van elkaar scheidt.

De Lashcode Mascara is ook een van de beste producten voor dagelijkse wimper make-up.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume is een mascara met verdikkende eigenschappen. Dit is een product dat ook een eervolle plaats verdient in de ranglijst van beste mascara’s. Allereerst moet je weten dat deze mascara in veel kleuren beschikbaar is. Het is ook erg duurzaam. Het verdwijnt niet en brokkelt niet af tijdens het dragen. Toch is het beter om het niet te dragen als je naar de sauna gaat, omdat het vlekken kan maken bij contact met vocht.

Het borsteltje daarentegen is vrij standaard. Dit maakt het aanbrengen niet noodzakelijk moeilijk, maar ook niet meteen eenvoudig.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume is ook een van de betere wimper make-up producten. Dit is nog een verdikkende mascara die de wimpers moet liften en volume moet geven van de wortels tot de punten. Feit is echter dat gebruikers zich zorgen maken over de duurzaamheid van het product. Bij sommige gebruikers begon het er aan het eind van de dag te schilferen als ze hun make-up wilden verwijderen.

De Maxi Lash So Volume mascara wordt echter wel geleverd met een vrij goed gevormd borsteltje. De haartjes staan in strakke rijen, waardoor je de wimpers goed van elkaar kunt scheiden. Vergeet niet dat de mascara een nogal waterige consistentie heeft, dus het duurt iets langer voordat deze droog is.

Overzicht ranglijst

De opties voor mascara’s zijn bijna eindeloos. Er zijn er echter maar een paar die daadwerkelijk voor optimale resultaten kunnen zorgen. Het is de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de Nanolash mascara. Het is zeker een product dat zich onderscheidt van de rest.

Vrouwen moeten onthouden dat ze met de juiste mascara het gewenste resultaat kunnen bereiken. Daarom is het de moeite waard om deze met veel toewijding en aandacht te kiezen. Hierdoor is het aanbrengen van wimper make-up niet langer lastig of vervelend!