Vroeger waren expressieve lippen het belangrijkst. Nu is hun plaats ingenomen door wenkbrauwen die expressief en gestileerd moeten zijn. Wat als niet iedereen het geluk heeft om dikke en donkere wenkbrauwen te hebben? Met deze mensen in gedachten is Nanobrow op de markt gebracht.

Blijkbaar is er niets meer betoverend dan een blik die geaccentueerd wordt door prachtige wimpers en perfect gevormde wenkbrauwen. Dat is waar, maar…. voor veel vrouwen was de natuur niet zo gul. Als je ook tot deze groep behoort dan weet je heel goed hoe moeilijk het is om je wenkbrauwen effectief te verdikken. Het is tijd om het juiste product te gaan gebruiken!

Kijk zelf hoe Nanobrow werkt.

Nanobrow-serum – werking

Het is een professionele wenkbrauwconditioner die is gemaakt voor elke vrouw die niet blij is met haar wenkbrauwen en ze op een zeer simpele manier wil verfraaien. Het serum werkt uitwendig maar niet oppervlakkig. De ingrediënten – die het principe ‘kwaliteit boven kwantiteit’ volgen – dringen diep door in de huid en verzorgen de zeer gevoelige en dunne haren compleet.

Weet je wat de effecten van Nanobrow zijn? Dit wenkbrauwserum (als het regelmatig wordt gebruikt):

 • regenereert en versterkt,
 • versnelt de groei van nieuwe haren,
 • maakt haren dikker,
 • maakt de haren flexibeler en waardoor ze makkelijker te stylen zijn,
 • verdonkert en geeft ze glans,
 • voorkomt dat de wenkbrauwen uitvallen.

De beste wenkbrauwenconditioner

De effectiviteit van Nanobrow kan worden verklaard door de combinatie van twee factoren: de formule en de applicator. Het is dankzij de ingrediënten dat Nanobrow wenkbrauwconditioner wordt beschouwd als een goed product. In het geval van Nanobrow zijn beide elementen goed doordacht.

1. Perfecte combinatie van ingrediënten

Nanobrow bevat alleen de beste kwaliteitsingrediënten die grondig getest zijn om er zeker van te zijn dat ze de conditie van de wenkbrauwen effectief verbeteren zonder enige schade te veroorzaken. Je vindt er waardevolle plantenextracten en herstellende stoffen die ook de natuurlijke groei van de wenkbrauwen versnellen.

Deze wenkbrauwconditioner is veilig, zelfs voor mensen met een allergie en de eigenaren van een gevoelige huid, maar ook voor veganisten, omdat het niet getest is op dieren en gebaseerd is op ingrediënten van plantaardige oorsprong.

2. Handige en nauwkeurige applicator

De applicator is nauwkeurig en maakt het aanbrengen zeer makkelijk. De zachte punt absorbeert het product zodat het niet druppelt, maar brengt in een enkele beweging de juiste hoeveelheid aan op de wenkbrauwen.

De handige en slim gevormde Nanobrow-applicator is iets dat het aanbrengen zeer eenvoudig maakt. Verwijder je make-up en breng het product vervolgens aan. En…. klaar!

Nanobrow verovert de harten van vrouwen!

Het is niet verwonderlijk dat zoveel vrouwen verliefd werden op Nanobrow. Zij houden ervan vanwege de efficiëntie, hoe snel het inwerkt (de eerste effecten zijn al na 2-3 weken zichtbaar), gemakkelijke toepassing, perfecte samenstelling, effecten, scherpe prijs en…. vele andere redenen.

Ervaar Nanobrow zelf en word er verliefd op!

22 Reacties“Benadruk je schoonheid met Nanobrow wenkbrauwserum”

 1. Mona

  Oh, het is een echte hartendief! Het stal mijn hart een tijdje geleden en nu zal ik het nooit meer aan iemand anders geven. Echt het beste wenkbrauwserum. Het maakt niet alleen de wenkbrauwen voller en doet wonderen. :)

  Beantwoorden
 2. Victoria

  Iets voor mij! Ik heb dunne wenkbrauwen en ik heb zelfs al nagedacht over permanente make-up, maar het is moeilijk om een schoonheidsspecialiste te vinden die weet wat ze doet.

  Beantwoorden
 3. Iris23

  Als het gaat om de ingrediënten klinkt het geweldig. Ik wacht op mijn bestelde flesje en begin al snel met eigen testen. Ik kan niet wachten.

  Beantwoorden
 4. Nathalie

  Het is jammer dat het zo veel kost… ricinusolie is goedkoper en zal waarschijnlijk hetzelfde doen.

  Beantwoorden
 5. Amira

  Geweldig product. Artikelen over hoe je wenkbrauwen te plukken, en hier eindelijk iets over groeiende wenkbrauwen. Ik wil zo graag kennismaken met Nanobrow :)

  Beantwoorden
 6. Sophie

  Aan alle verstokte liefhebbers van ricinusolie: Nanobrow is beter dan zelfs de beste kwaliteit ricinusolie. Punt uit. :D

  Beantwoorden
 7. Mia

  Ik gebruikte revitabrow en het leek alsof mijn wenkbrauwen uitvielen in plaats van te groeien… nu ben ik bang…

  Beantwoorden
 8. Danny

  Ik heb een maand geleden een nanobrow gekocht en ik heb mijn foto’s vergeleken met de foto’s die ik 3 weken geleden had gemaakt en ik kan niet geloven hoeveel mijn wenkbrauwen zijn veranderd. ten goede, natuurlijk :D

  Beantwoorden
 9. Merel

  Ik zoek al een tijdje naar goed wenkbrauwserum en als het om Nanobrow gaat, dan heb ik er geen slecht commentaar op gevonden, ik denk dat het misschien IT is!

  Beantwoorden
 10. verdraaid

  ik breng mijn eigen oliemix aan op mijn wenkbrauwen :D en nu wacht ik rustig op de effecten

  Beantwoorden
 11. Marina

  Ik hou van mooie wenkbrauwen, maar ik moet nogal wat toevoegen met behulp van make-up; het is zo cool dat ik dit vond want qua reviews is Nanobrow de beste!

  Beantwoorden
 12. agness

  Cool serum maar te duur voor mij.

  Beantwoorden
 13. Katja

  Ik gebruik nu 2 weken, maar zie niet veel verandering…

  Beantwoorden
 14. Bowie

  Werkt na ongeveer 4 weken, voor mij was het eigenlijk 3 weken. Geweldig!

  Beantwoorden
 15. Lola

  5 weken behandeling met Nanobrow en ik heb eindelijk wenkbrauwen :D

  Beantwoorden
 16. Sunny

  Maakt de wenkbrauwen dikker en voller, ik weet niet welke week dat precies was maar het was vrij snel… gewoon elke avond heb ik het op de wenkbrauwen aangebracht en ging ik naar bed en ze ‘worden voller’.

  Beantwoorden
 17. pauline konijnenheuvel

  Mijn wenkbrauwen vallen na de zomer veel uit en zijn dan beduidend dunner, dit jaar koop ik Nanobrow en hoop dat ik niet meer hetzelfde lot hoef te ondergaan.

  Beantwoorden
 18. m.e.w.

  Interessante recensie, ik ben benieuwd naar dit serum.

  Beantwoorden
 19. Romie

  Ik heb Nanobrow gekocht en na een week zijn er nog geen effecten te zien, maar ik ben optimistisch omdat de wenkbrauwen van mijn zusje weer zijn gegroeid na het constante uitplukken.

  Beantwoorden
 20. Tanja25

  PERFECTIE! <3

  Beantwoorden
 21. Chocolade

  Ik weet hoe moeilijk het is om een goed wenkbrauwserum te vinden, ik heb mijn eigen ervaringen met andere conditioners en niets werkte en vooral castorolie, alleen Nanobrow werkte. Zeer, zeer goed product, perfecte ingrediënten en prijs!

  Beantwoorden
 22. schoonheid

  Ik hou van ricinusolie, het helpt de wenkbrauwen goed te onderhouden en hydrateert…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *