Ik gebruik meestal geen voedende oliën, maar ik kwam in de verleiding door een artikel in een tijdschrift om Dermo Oil Multi-Active. Ik las de meningen online en het bleek een extreem gewaardeerde en universele natuurlijke olie voor huidverzorging. En weet je wat? Ik kan niet meer zonder, het is werkelijk mijn meest favoriete cosmetica ooit!

Equilibra Demo Oil Multi-Active zit in een 100 ml fles van vrij zacht plastic. De roze verpakking met witte dop bevat olie van natuurlijke ingrediënten met een interessante formule. Dermo olie heeft een vette, olieachtige textuur, maar tegelijk heeft het een meer lichtgewicht formule dan andere oliën voor het lichaam. Een groot voordeel is ook de prettige geur, zoet en amandelachtig. Het is een van de producten waar ik graag aan ruik voor ik het aanbreng.

Dit merk van verzorgende producten, met de beste cosmetica op aloë vera basis, heeft deze keer besloten een andere samenstelling van natuurlijke ingrediënten te proberen. Dermo Oil Multi-Active bevat vijf geconcentreerde plantaardige oliën en voedende ingrediënten:

  • Voedende Argan olie met anti-aging eigenschappen.
  • Zoete Amandelolie die verzacht en irritaties kalmeert.
  • Druivenpitolie voor elasticiteit.
  • Antioxiderende.
  • Spireazaadolie met hydraterende eigenschappen.
  • Vitamine E voor een gelijkmatige teint.

Ik geef toe dat ik houd van de universele olie van Equilibra. De fabrikant garandeert dat het werkt voor vijf van de meest voorkomende huidproblemen: littekens, striae, droogheid, verkleuringen en de eerste tekenen van veroudering. Ik heb dan misschien geen striae, maar een paar kleine littekens verdwenen echt na de eerste week van gebruik van deze olie. Eerlijk gezegd dacht ik er niet eens aan om Dermo Oil Multi-Active als litteken product te gebruiken – het gebeurde gewoon, dus ik was positief verrast. Helaas kan ik niet de verjongende eigenschappen van de olie beoordelen, want ik heb nog geen ouderdomstekenen (gelukkig!).

Het ging mij om het verhelpen van droge hui den verkleuringen. Zo lang ik me kan herinneren heb ik huidproblemen gehad, mijn huid was altijd atopisch en geoelig. Meerdere keren heb ik het effect gevoeld van een droge huid, schilferende epidermis en roodheid. Op dit moment moet ik de fabrikant van Dermo Oil Multi-Active bedanken! Equilibra olie is echt erg subtiel en veilig voor de huid. Het veroorzaakt geen irritaties (zoals andere cosmetica wel deden), en kalmeerde zelfs mijn huid, die diep gehydrateerd werd en een egale, gezonde kleur kreeg. Het beste is dat het extreem lang houdend is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *