Ik houd van cosmetica van een vooraanstaande drogist, omdat ik dan weet dat ik altijd producten koop van een goed merk en hoge kwaliteit. De laatste tijd richt ik me op crčmes omdat ik altijd op zoek was naar de perfecte verstevigende bodylotion. Ik zeg was, want ik heb mijn favoriet begin vorige week gevonden. Laat me je vertellen over TEAOLOGY Jasmine Tea Firming Body Cream.

TEAOLOGY – thee huidverzorging

Laat me je iets vertellen over het merk. Deze nieuwste cosmetica werd gelanceerd door een Italiaans bedrijf, Selcos. TEOLOGY heeft een geavanceerde formule voor huidverzorging voor gezicht en lichaam. Elk product is gebaseerd op de beste kwaliteit thee. De distributeur van het product is Douglas, dus dat is waar je moet kijken voor de verstevigende TEOLOGY crčme die ik ga introduceren.

TEAOLOGY – verstevigende lichaamscrčme

TEAOLOGY is een merk dat voldoet aan de verwachtingen van vrouwen zoals ik, die op zoek zijn naar veilige, natuurlijke en effectieve cosmetica die mijn huid verstevigen. Jasmine Tea Firming Body Cream heeft een zijdeachtige formule gebaseerd op een paar natuurlijke basis ingrediënten.

  • Jasmijn groene thee infusie – sterke antioxidant.
  • Hyaluronzuur – hydraterend, verjongend en verstevigend ingrediënt.
  • Shea boter – plantaardig ingrediënt met sterke voedende en elastische eigenschappen.

TeaologyGeur:

Jasmine Tea Firming Body Cream TEAOLOGY is een mooie samenstelling van zeer prettige sensuele geuren. Voor mij ruikt het als een geweldige jasmijn. Het is een langhoudende en frisse geur.

Formule:

Jasmine Tea Firming Body Cream heeft de consistentie van een dikke pudding. Aangebracht op de huid wordt het snel opgenomen en laat een niet voelbaar (niet vet) laagje achter. Het is een extreem efficiënte crčme.

Hoe werkt het:

Er is een goede reden waarom TEAOLOGY mijn favoriete crčme is geworden. Na het eerste gebruik van de lotion werd mijn huid zacht, glad en delicaat. Echter gedurende de week merkte ik dat mijn huid veel elastischer werd. Vooral op mijn benen is de huid heel prettig strakker geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *