Het is tijd voor een review van een product dat ik nu al een tijdje gebruik en dat een vaste plaats heeft in mijn badkamer. Sinds ik Ultimate Moisture Hydrating Cream voor het eerst gebruikte ben ik een grote fan geworden van Yasumi cosmetica. Ik nodig je uit om te lezen waarom de intensieve hydraterende crčme van Yasumi zo goed is.

Verpakking

De crčme is verpakt in een handige fles (50ml) met een pompje dat frisheid garandeert. Yasumi besteedt veel aandacht aan de verpakking van hun cosmetica. Ik bestelde de crčme van de originele site en het bleek dat ik bij twee bestelde producten een mooie gezichtshanddoek kreeg van het merk. Een klein ding, maar ik was er blij mee. :)

Yasumi 1Formule

Ik bezuinig nooit op cosmetica. Ondanks dat bleek de Ultimate Moisture Hydrating Cream zeer efficiënt! Een dosering van het pompje geeft genoeg crčme om het gehele gezicht te bedekken met een dikke laag, en een minder dikke laag als je ook de hals meeneemt. De textuur van de Yasumi gezichtscrčme is vrij standaard –de crčme is niet vet en verzwaard de huid niet, maar ik zou het geen lichte cosmetica noemen – meer vol. Het wordt zeer goed opgenomen en laat een prettige geur achter op de huid.

Hoe werkt het

Ultimate Moisture Hydrating Cream is een product rijk aan actieve ingrediënten die ondersteuning bieden aan hydratatie, herstel en voeding van de gezichtshuid, o.a. zeecollageen, chitosan, vitamine E, zeealgen, NMF en tarwe spruit olie. De rijke compositie moet de eigenschappen van Yasumi gezichtscrčme beďnvloeden.

Optimale hydratatie en voeding van de huid

Het is waar dat Ultimate Moisture Hydrating Cream de huid goed hydrateerd al na het eerste gebruik en het effect is echt langdurig. Dankzij dit product hoef ik me geen zorgen meer te maken over een droge huid of droge plekken.

Hydrofiel laagje op de huid

De intensief hydraterende gezichtscrčme van Yasumi is erg goed in het behouden van vocht in de huid en voorkomt vochtverlies. De beschermende laag op de huid is niet voelbaar.

Zachte en gladde huid

Mijn gezicht kreeg een gezonde uitstraling, werd gladder en zachter na een week gebruik en ik kan het voelen. Het behouden van een gehydrateerde huid dankzij Ultimate Moisture Hydrating Cream werkt echt!

Crčme als make-up basis

Ik kan niet beoordelen hoe deze crčme het doet als make-up basis omdat ik alleen oogpotlood en mascara gebruik. Ik houd van expressieve ogen, maar gebruik geen foundation. Echter moet ik toegeven dat Yasumi Ultimate Moisture Hydrating Cream goed is in het egaliseren van de teint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *