Pupa Milano heeft het nieuwe jaar ingeluid met gonzende aankondigingen van nieuwe cosmetica. Een daarvan zit in een exclusieve metalen verpakking – Vamp! Extreme mascara, die een extreem verdikkend effect en meer volume moet geven. Wat is Vamp! Extreme mascara? Wat heeft Pupa te bieden>

Maximaal volume

Pupa Milano Vamp! Extreme mascara is een product van topkwaliteit en werd aan het eind van vorig jaar door het merk gepresenteerd. Fabrikanten beloven dat de mascara perfect zal zijn voor vrouwen met hoge eisen en die een verleidelijke look willen. Pupa Vamp! mascara zou de wimpers extreem volume geven al na de eerste laag.

Mascara voor hoge eisen

Het vinden van de perfecte mascara is vaak bijna onmogelijk. Vamp! Extreme biedt de beste eigenschappen in een originele verpakking. Lange houdbaarheid en een spectaculair effect van dikkere wimpers in een diep zwarte kleur, zonder klontjes en vlokken, dat is het effect dat Vamp! Extreme beloofd.

Pupa Milano Vamp brushWat zijn de eigenschappen van Milano mascara?

  • hoge pigmentatie dankzij geconcentreerde pigmenten;
  • lang houdende formule zonder vlokken;
  • lichte, delicate formule;
  • rijk aan voedende ingrediënten;
  • een zacht en flexibel borsteltje met een ongewone vorm;
  • vrij van parabenen, dus geen risico op allergie;
  • oftalmisch getest (voor gevoelige ogen en mensen met contactlenzen).

Innovatieve formule

Pupa Vamp! Extreme is een ongelooflijke mascara. De crčmige textuur van het product wordt op de wimpers aangebracht met een innovatief borsteltje, dat direct een groter volume creëert. De applicator kamt de wimpers perfect en zorgt ervoor dat elke wimper wordt bedekt met de zachte formule, die niet verzwaard. Het effect is inktzwarte wimpers met structuur, diepzwart pigment en een gel die ze optisch dikker maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *