Ben je op zoek naar een manier om maximale schoonheid uit jouw natuurlijke wimpers te halen? Dan is het lastig om niet voor professionele behandelingen te gaan. Door de juiste producten te gebruiken kun je jouw wimpers liften en krullen. We hebben het dan over lifting en lamination van de wimpers. Wat is dit voor een behandeling? Hoe lang neemt de behandeling in beslag en hoe doe je het? Het is mogelijk om thuis te doen met de onderstaande kits.

Wat is wimper lifting? Waar bestaat lamineren uit? Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Als je voor je oogframe wil zorgen, dan hoef je jouw natuurlijke wimpers niet op te geven, allemaal dankzij lifting en lamination van de wimpers. Wat zijn deze behandelingen? Het zijn niet-invasieve schoonheidsbehandelingen waarmee je, dankzij gebruik van de juiste formules, het uiterlijk van je wimpers volledig kunt transformeren.

Wat is wimper lifting? Het is de bedoeling, zoals de naam al suggereert, om de wimpers te liften. Daarnaast worden ze tegelijkertijd ook gekruld. Dit geeft samen een heel intens effect. De natuurlijke wimpers krijgen significante krul en worden vanaf de wortels gelift. Hierdoor heb je geen wimperkruller meer nodig en zien je ogen er meer open uit.

Wat is wimper lamination? Dit gebeurt hand in hand met wimper lifting. Het intensiveert de effecten en fixeert de nieuwe krul. Bovendien verbetert het de conditie van de wimpers. Dankzij de producten die je tijdens het lamineren gebruikt zijn de wimpers zichtbaar gevoed en gehydrateerd. Het resultaat? Zijdezachte wimpers die niet snel breken en mascara perfect vasthouden.

Hoe lang de resultaten zichtbaar blijven is afhankelijk van de ervaring die de behandelaar heeft en de producten die je gebruikt. De formules verschillen sterk, maar de behandelingen duren vanaf een paar minuten tot een uur. De effecten, gekrulde, gelifte en gehydrateerde wimpers, blijven tot 8 weken lang zichtbaar.

Wimper lamination kit: ranking

Om de wimpers te kunnen liften heb je de juiste set nodig. Maar, welke? Deze ranking, gecreëerd tijdens de zoektocht naar de beste wimper lifting kits, is je van hulp als je deze behandeling wil testen. De ranking bevat een aantal interessante opties, welke door professionals gebruikt worden maar ook prima thuis gebruikt kunnen worden. We hebben gekeken naar aspecten zoals prijs, gebruiksgemak, formules van de producten en het aantal behandelingen dat je ermee kunt uitvoeren.

1. Nanolash wimper lifting en lamination kit

Een kit voor het thuis lamineren van de wimpers, die wordt aanbevolen door professionals en een aantrekkelijke prijs heeft? Het merk Nanolash komt goed uit de verf! De Lash Lift Kit is compleet en beschikbaar voor een geweldige prijs. En, nog belangrijker, de kit steekt er met kop en schouders bovenuit als het gaan om kwaliteit, wat handig is voor zowel beginners als ervaren schoonheidsspecialisten.

 Wimperlift set nanolash

Het merk Nanolash zorgt al jarenlang voor de gezonde, mooie en natuurlijke look van de ogen van veel vrouwen. De kit bevat in totaal 30 zakjes, 10 van elk product (activator, neutralizer, keratine booster) en lijm. Bovendien zitten er ook 3 paar siliconen oogpads en 3 kammen in, die je gebruikt om de wimpers te liften. Dit is een complete kit voor thuis.

De producten vallen op vanwege de doordachte formules. Dankzij de keratine, zijde en hydraterende en voedende oliën zijn de wimpers zichtbaar gezonder, zachter en sterk gekruld na de behandeling. Deze effecten blijven 8 weken lang zichtbaar, en de set is voldoende voor 10 behandelingen. De producten zitten in zakjes waardoor je de volgende behandeling kan doen als jij eraan toe bent, zonder dat je een open product hoeft te bewaren. De Lash Lift Kit is een top set!

2. Elleebana Lash Lift: wimper lifting starter kit

Wimpers lamineren in slechts 20 minuten? Het kan met de professionele wimper lifting kit van Elleebana. De fabrikant van deze set zorgt voor unieke formules zodat je de behandeling in korte tijd kunt uitvoeren. Dit maakt een groot verschil, de meeste behandelingen duren ongeveer een uur.

Tegelijkertijd is deze kit wel vrij duur, de prijs kan particulieren afschrikken. De fabrikant compenseert de prijs met het gebruik, je kunt er 15 tot 60 behandelingen mee doen. Om het maximale eruit te halen moet je elk van de 15 zakjes 4 keer in korte tijd gebruiken. Dit is alleen mogelijk in schoonheidssalons.

De set bevat 15 zakjes activator en neutralizer, 3 paar siliconen oogpads, foam remover, lijm met een borstel, een metalen applicator, een borstel en een geïllustreerde gebruiksaanwijzing. Het bevat dus alles wat je nodig hebt. Elk item is ook los te koop.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Het klinkt als een droom: een kwartier is genoeg voor het liften van je wimpers. De effecten van de kit van RefectoCil zijn in slechts 13 minuten zichtbaar!

De fabrikant heeft de tijd van de behandeling zo kort mogelijk gemaakt, waardoor dit product perfect is voor vrouwen met een druk leven. Met de Eyelash Lift set hoef je niet veel tijd te besteden om toch te genieten van maximaal gekrulde en gelifte wimpers. De korte behandeltijd is een voor- en een nadeel. De behandeling zelf is vrij ingewikkeld.

De kit van RefectoCil bevat Lashperm en een neutralizer, een fles lijm en accessoires (zoals mini kommen, borstels en een wimper lifter). De hele kit zit in een stijlvolle make-uptas, wat het ook een leuk cadeau maakt.

4. Wenkbrauw lamination en wimper lifting kit: Protein Reconstruction System Zola

Een moeiteloze kit voor wimper lamination? Het product van merk Zola is hier geschikt voor. De producten zitten in slechts 2 flessen. De set bevat geen accessoires omdat de fabrikant aangeeft dat je deze niet nodig hebt. Elke fles heeft een ronde borstel, zoals bij mascara, wat voldoende schijnt te zijn.

De kit van Zola biedt lamination in 3 stappen. De formules zijn Protein Strong Lifting, Protein Fixer en Protein Care.

Elk is verantwoordelijk voor een ander deel van de behandeling.

Om de wimpers te liften heb je geen lijm nodig. Breng de producten aan en was ze af na de aangegeven tijd. De wimpers worden gelift, versterkt en gekruld. Maar, hoe krijg je gekrulde wimpers zonder oogpads?

5. Fleeky Lashlift Kit

Een lifting kit voor thuis om mee te beginnen? De Fleeky set is een goede keus! Het een coole optie vanwege de lage prijs en aantal behandelingen wat je ermee kunt doen. De kit is voldoende voor 2-4 behandelingen, een geweldige keus voor een beginner. Met deze kit kun je kennismaken met het liften en lamineren van de wimpers.

De effecten van deze kit zijn mooi gekrulde wimpers en lift vanaf de wortels. Het merk Fleeky bevestigd dat de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd zijn. Bovendien zijn alle producten veganistisch en niet getest op dieren.

De set bevat niet alleen de speciaal geselecteerde producten, maar ook 2 paar siliconen oogpads in verschillende maten. Alles zit in een esthetische doos, perfect als cadeau. Als je het te weinig vindt, kun je ook voor de grotere Maxi Kit gaan. Hier voer je 5-10 behandelingen mee uit.

6. Thuya Eyelash Lift Kit

15 milliliter van elk product en vele behandelingen: het merk Thuya heeft een kit ontwikkeld om thuis de wimpers mee te lamineren. De fabrikant heeft gezorgd voor een grote inhoud zodat de kit lang mee gaat. De kit bevat een permanent gel, neutralizer en lijm. Bovendien krijg je een paar siliconen oogpads in maat M en een lifting applicator.

Met deze kit kun je zorgvuldig voor de fijne haartjes zorgen, niet alleen voor de wimpers maar ook voor de wenkbrauwen. De formule van de permanent gel temt ook de meest onhandelbare wenkbrauwen en geeft ze de gewenste vorm. Helaas kun je de zakjes open niet lang bewaren waardoor de kit waarschijnlijk minder lang mee gaat dan aangegeven.

Hoe lamineer je de wimpers thuis?

Het kopen van een professionele wimper lamination kit is niet genoeg. Je moet ook weten hoe je hem goed gebruikt. Met de volgende korte instructies kan een kind de was doen. Eerst bereid je de benodigde cosmetica en accessoires voor. Zet alle producten van de set in een makkelijk toegankelijke plaats. Bovendien is het handig om nog twee producten aan te schaffen: een speciale shampoo om de wimpers en wenkbrauwen mee te reinigen en een make-up remover zonder olie.

De bovengenoemde cosmetica zijn nodig bij de eerste stap van het liften en lamineren van de wimpers. Je begint namelijk met grondig reinigen van de haartjes. De wimpers moeten vrij zijn van make-up resten. Hierna gebruik je de siliconen oogpads. Als ze te groot zijn, kun je ze kleiner knippen tot ze perfect passen.

De siliconen oogpads moeten voorzichtig op de oogleden aangebracht worden. De bovenkant bedek je met een laagje lijm. Hier kam je de wimpers voorzichtig bovenop. Vergeet niet om de wimpers van elkaar te scheiden. De natuurlijke wimpers zijn nu klaar voor het liften en lamineren thuis.

Het is tijd om de producten te gebruiken. Vaak heb je twee of drie producten. De rol van het eerste product is het laten oplossen van de keratine-bindingen en het openen van de haarschubben. Hierdoor worden de wimpers makkelijker gekruld en absorberen ze de voedingsstoffen beter. Elk product wordt voorzichtig aangebracht op de wimpers, in de volgorde die de fabrikant aangeeft. Verwijder ze na een paar minuten weer. Start met de activator, daarna de neutralizer. Deze bouwt de keratine-bindingen opnieuw op en voedt de wimpers. Het laatste product is ontworpen om te hydrateren en de wimpers te versterken.

Zo lift en lamineer je thuis je wimpers. De resultaten zijn spectaculair, inclusief vanaf de wortels gelifte wimpers. Elke wimper wordt zijdezacht en breekt minder snel.