Duraline is een noodzakelijk onderdeel in de beauty case van elke make-up liefhebber en werd geďntroduceerd door make-up bloggers en vloggers. Als je dit product nog niet kent moet je dit eker lezen – vandaag schrijf ik over de voordelen van Duraline van Inglot. Dit is een cosmetische reddingsboei met vele toepassingen. Kijk zelf maar :)

Inglot pitcht hun product als een vloeibare aanvulling op make-up, die meer houdbaarheid, highlighting en kleurdiepte brengt en natte applicatie van oogschaduw veel gemakkelijker maakt. Veel vrouwen vonden echter meer mogelijkheden om Duraline toe te passen.

Wat vinden we in de samenstelling van Duraline? NIet veel, en dat is een voordeel. Isododecaan, ofwel een afgeleide van parafine met vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen, wat het aanbrengen van cosmetica veel gemakkelijker maakt. Dimethicone copolymeer, dat water vasthoudt en de kleverigheid van make-up beďnvloed, maar ook de huid voedt. Caprylyl Glycol zorgt ervoor dat de make-up beter wordt opgenomen in de huidstructuur. fenoxyethanol, ofwel alcohol die de houdbaarheid cosmetica verhoogd. En ten slotte Hexyleenglycol dat de oppervlaktespanning van het product oplost.

Duraline 1Hier komen mijnTOP 10 toepassingen van Duraline van Inglot:

  1. Natte applicatie van losse en geperste oogschaduw en bluser.
  2. Oogschaduw gebruiken als eyeliner in elke kleur.
  3. Herstellen van uitgedroogde mascara en eyeliner.
  4. Aanbrengen van brokaat zonder speciale lijm.
  5. Duraline als een subtiele make-up basis.
  6. Duraline als oogschaduw basis voor langere houdbaarheid.
  7. Duraline als basis voor lippenstift.
  8. Verdunnen of verzachten van te dikke producten.
  9. Verlicht zware formules van foundation en lippgloss.
  10. Herstellen van uitgedroogde nagellak.

Zoals je ziet is Duraline zeer noodzakelijke tool voor mensen die graag experimenteren met hun cosmetica. Voor mij is het belangrijkste het herstellen van cosmetica, die ik zonder Duraline weg zou moeten gooien. Voor ik dit geweldige product van Inglot kocht zou ik mijn mascara nooit gebruiken tot hij op gaat, omdat ze altijd uitdrogen. Hetzelfde geldt voor nagellak.

Voor mij is dit extreem efficiënte flesje Duraline, dat niet duur is, een noodzaak. Gebruik jij Duraline? En waar gebruik je het voor? Of misschien heb ik je net op een idee gebracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *