Minstens eens in ons leven moeten we een schoonheidssalon bezoeken voor een massage. Waarom? De reden is heel simpel. Massage is een ongelooflijke schoonheids- en medische behandeling. Het ontspant lichaam en geest perfect.

Klassieke massage is een van de meest populaire soorten massage. Het werkt voor de huid, onderhuids weefsel, spieren, gewrichten, de bloedsomloop en het zenuwstelsel via manuele behandelingen van het lichaam. Het betekent dat dankzij de massage niet alleen de conditie van de huid wordt verbetert, maar ook van het hele lichaam. In het algemeen kunnen we twee soorten klassieke massage onderscheiden: algemeen en gedeeltelijk. De eerste, algemene klassieke massage, gaat om het hele lichaam, en gedeeltelijke klassieke massage alleen op de gekozen delen van het lichaam (boven en onder ledematen, rug, hoofd)

Klassieke massage heeft een positieve invloed op de bloedcirculatie in de huidcellen en het versnellen van het cellulaire metabolisme, het wijzigt de zenuwgeleiding, helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, ventileert en verzorgd de huid, beďnvloed het immuunsysteem, versterkt gewrichten en de verbonden pezen, regenereert weefsel en spieren. Daarnaast heeft het ontspannende en kalmerende eigenschappen. Klassieke massage wordt aangeraden voor mensen van elke leeftijd, sekse, huidtype of lichaamsbouw. Mensen die worstelen met meer serieuze reumatische aandoeningen of huidaandoeningen moeten vragen naar een consult met een arts of masseur.

Niet alleen schoonheidsspecialisten of spa’s bieden massage. Klassieke massage wordt gebruikt in de behandeling van orthopedische en neurologische ziekten, maar ook bij veel andere problemen. Het helpt de spieren te ontspannen, regenereert de gewrichten en hydrateert de huid. Om een medische of klassieke massage uit te voeren zijn olie, crčme of medische zalven noodzakelijk. De ingrediënten daarin zullen sneller worden opgenomen in combinatie met de juiste massage techniek. Onze huid en lichaam zullen heel dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *