Er is een vitamine C gezichtsserum van Nanoil waar op veel beauty forums heel enthousiast op gereageerd wordt. Deze wilden wij natuurlijk ook graag testen. Kijken of het echt een goede keus is. We delen de uitslag gelijk met je: het is de beste keus! Blijf lezen als je wil weten waarom je het Nanoil Vitamin C Face Serum echt moet toevoegen aan jouw verzorgingsritueel.

6 redenen om te starten met het Nanoil Vitamin C Face Serum

1. Veelzijdigheid

Vitamine C is een huidverzorgingsingrediënt die perfect past bij bijna elk huidtype. Toch is het een uitdaging om een serum te creëren dat bij elk huidtype past. Nanoil heeft het gedaan! Het Nanoil Vitamin C Face Serum werkt goed voor:

  • De huid met acné
  • De droge huid
  • De gevoelige huid
  • De verouderende huid
  • De problematische huid

gezichtsserum met vitamine C Nanoil

2. Fles gaat lang mee

Het product is echt waar voor je geld, als je kijkt naar de hoeveelheid en de kwaliteit. Wij kregen een fles met 50 ml terwijl de meeste serums die we getest hebben 30 ml of zelfs minder bevatten! Het Nanoil Serum biedt een heel lange behandeling. De fles is gemaakt van glas zodat we duidelijk kunnen zien hoeveel serum er nog over is.

3. Prijs

Wij vinden het Nanoil Serum erg budget vriendelijk. In vergelijking met andere serums (de componenten en effecten) is de prijs erg aantrekkelijk. We hebben grondig onderzoek gedaan naar dit onderdeel.

4. Natuurlijke, veganistische samenstelling

De formule is 100% veganistisch. Er zitten geen onnodige stoffen, conserveermiddelen of aroma’s in. Het serum bevat ethyl ascorbinezuur en Punarnava wortelextract.

5. Prachtige effecten

We konden binnen een paar dagen duidelijk het effect van het serum zien. De verbetering is na een maand dagelijks gebruik echt spectaculair. Het Nanoil Vitamin C Serum:

  • Verheldert pigmentvlekken.
  • Laat de doffe, vale huid er weer gezond uitzien.
  • Geeft de gezonde glans terug.
  • Egaliseert de huidskleur.
  • Voorkomt imperfecties.

6. Moeiteloos gebruik

Het Nanoil Vitamin C Serum is erg licht en wordt volledig geabsorbeerd. Het laat geen vette waas achter. Geweldig nieuws: je kunt direct erna make-up aanbrengen. Het kan eenmaal per dag, ’s ochtends of ’s avonds, gebruikt worden (tweemaal per dag is ook prima). 

Als je een bestelling wil plaatsen of meer wil weten over de voordelen van dit baanbrekende serum met vitamine C, bekijk dan de officiële website: www.nanoil.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *